SAOTO KITCHEN

SAOTO KITCHEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 895 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Saoto Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 21:00 Helaas was het eten vandaag slordig bezorgd. Had bami met saté saus. Ipv dat de saté saus apart in een bakje zat, was deze aan de bovenkant van het bakje waar de bami in zat gegoten. Ik heb dus mijn bami moeten eten zonder saté saus.
20 mei 2022 om 9:21 Lekker eten, maar verhoudingen kloppen niet. Kleine porties, bij de grote saoto krijg je evenveel kruimel als bij kleine saoto. Verhouding niet goed. Had grote bakkeljauw, veel ste weinig bakkeljauw. Satésaus was wss van de supermarkt?
19 mei 2022 om 19:47 Altijd lekker!!
18 mei 2022 om 9:32 Heerlijk eten, de rotirollen zijn een complete maaltijd en smakelijk gekruid.
16 mei 2022 om 21:59 Soep.was heerlij maar de roti.te droog niet heel smaakvol. Helaas een rotiplaat vergeten die ik extra heb aangevinkt en voor betaald. Voor de soep zou ik vaker bestellen.
13 mei 2022 om 14:08 Zou eerst 60+ minuten duren. Uiteindelijk waren ze super snel met bezorgen. Eten was er in niet eens 30 minuten. Eten was super lekker en kwam nog heet aan. Moest zelfs even laten afkoelen voordat ik het kon eten. 100% aangeraden. Voor herhaling vatb
12 mei 2022 om 20:16 Eten is supersnel met een glimlach bezorgd. Bovendien wat het personeel nog belangrijker vindt: het eten is superlekker ! Zo kunnen wij weer aan de slag ! Bedankt.
12 mei 2022 om 19:44 Heerlijk eten en snel bezorgd!
12 mei 2022 om 18:56 Veruit de beste! Keurig op tijd en wederom heerlijk. Vriendelijkste bezorger! Ik heb genoten. Tot snel weer!
11 mei 2022 om 20:52 Heerlijke eten en snel bezorgd. Verder niks op aan te merken. Een goede service!
9 mei 2022 om 20:48 Eten was lekker en snel bezorgd. Voor het eerst hier besteld. Zal vaker bestellen. Dank
6 mei 2022 om 20:55 Jammer dat de bezorging zo lang duurde maar Eten was echt heerlijk ook super dat als je er bij zet geen satésaus dat het ook niet opgezet wordt.